background

Nieuws

Museumnacht Leiden 28 mei 2022.....
met heel veel diverse activiteiten waar jij aan deel kunt nemen.
Ook: "Wat zegt mijn handschrift over mij?"
Annemiek en Greetje gaan dat doen, dit jaar zonder Krisztina die er de vorige keer ook bij was.
Toen was er heel veel belangstelling. Zoveel zelfs dat velen onverrichterzake naar de volgende happening vertrokken.
In overleg met de organisatoren proberen we er nu meer rust in te bouwen zodat ook het schrijven van een briefje die avond makkelijker verloopt. Aan de hand van dit briefje gaan wij in een kort gesprekje laten zien hoe waardevol schrijven is omdat het een "foto" van jezelf is.
En onze gedrevenheid daarachter is natuurlijk:
Het handschrift is zo iets eigens van jou, verlies die vaardigheid dus NIET! Blijf schrijven! 

VWO scriptie 2022
Vier VWO leerlingen maakten een scriptie over de waarde van intuïtie. Zij stelden zich de vraag: heeft grafologie echt waarde of kan iedereen wel iets over een handschrift zeggen? Hierbij gebruikten zij de mening van hun medescholieren n.a.v. een tekst en ook de mening van een grafoloog (Greetje Arends).
Aan het eind constateerden zij dat intuïtie er soms lelijk naast kan zitten en dat een opleiding tot grafoloog zeker nodig is om meer te kunnen zeggen.
Met een dikke acht konden zij hun scriptie voorlopig wegleggen...totdat ze grafologie gaan studeren??


Reacties van bedrijven
10 december 2019

Reacties van bedrijven

Alphatron is een groep van bedrijven met 18 vestigingen over de gehele wereld. Wij houden ons bezig met ontwerp en installatie van professionele electronische systemen. Vanaf haar oprichting in 1979 heeft Alphatron BV (www.alphatron.nl) gebruik gemaakt van de grafologie.
WEGTER Grootverbruik Oldenzaal
10 juni 2017

WEGTER Grootverbruik Oldenzaal

Mensen beoordelen blijft een moeilijke zaak. Het komt voor dat het beeld van een persoon bij de sollicitatie anders is dan in de praktijk.Wat toont iemand van zichzelf in een sollicitatiegesprek ? En : doet hij/zij dat bewust of onbewust ?Onze ervaring is dat zelfs de meerwaarde van een psychologische test vaak geperkt is.
VDS Training Consultants
10 juni 2010

VDS Training Consultants

Twee jaar lang hebben grafologen trainingen gegeven aan medewerkers van de Gibo Groep, een groot accountants-& adviesbureau die VDS had benaderd, een bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van persoonlijk leiderschap. Een organisatie die krachtige gedragstrainingen biedt waarin zowel vaardigheden als bewustwording en houdingsaspecten centraal staan.